Regulament Intern

In jos

Regulament Intern

Mesaj Scris de Rokie la data de Joi Iun 09, 2016 9:10 pmReguli interne generale:

Sunteti obligati sa respectati Regulamentul serverului, Regulamentul Departamentelor, Regulamentul Intern cat si toate celelalte reguli impuse de lider sau sublider.
NU reclamati un coleg din LVPD pe panel, in schimb trimiteti un PM liderului sau contactati-l in joc pentru a rezolva problema, santiunea aferenta va fi faction warn.
In lipsa Liderului / Subliderului sunteti obligati sa ascultati de Coordonator. Daca nici Coordonatorul nu este online atunci sunteti obligati sa ascultati de cel mai mare in rank.
Sunteti obligati sa ascultati intotdeauna de un grad superior. Cei care nu asculta de un rank superior vor fi sanctionati dupa caz, putand fi chiar demisi.
Pentru nelamuriri, propuneri sau probleme veti anunta liderul sau subliderul.
Nu cereti rank liderului sau subliderului.
Este interzisa folosirea comenzilor PD in scopuri personale sau pentru distractie. Sanctiunea pentru acest lucru este faction warn sau demitere dupa caz.
In functie de gravitatea faptei, liderul sau subliderul isi rezerva dreptul sanctiona un membru cu rank down, avertisment verbal, faction warn (FW), demitere (cu sau fara FP - in cazuri grave se va aplica 60/60 FP chiar daca membrul are cel putin 2 saptamani in factiune) pentru incalcarea regulilor scrise si nescrise.
O dovada este valabila timp de 24 de ore. O reclamatie nu este valabila daca dovada este mai veche de 24 de ore. De asemenea, puteti acorda o amenda / confisca un permis timp de 24 de ore din momentul faptei.
Persoanele inactive de 3 zile care nu si-au facut cerere de inactivitate pe forum vor fi demise.
Orice politist care va fi prins incalcand regulile de circulatie va fi sanctionat de catre alt politist. In cazul in care refuza confiscarea permisului / platirea amenzii va primi Faction Warn.
Folosirea comenzii /ta pe un jucator ce nu detine wanted va fi sanctionata cu avertisemnt verbal la prima abatere si faction warn la a doua abatere.
De asemenea, arestarea unui suspect fara drept de predare poate fi sanctionata cu faction warn sau demitere.

Chat-urile factiunii (/r si /d)

Nu aveti voie sa folositi emoticons pe /d. Cine incalca regula va primi amenda.
Nu aveţi voie sa faceti afaceri pe /r. Cine incalca regula va primi amenda.
Nu aveţi voie sa faceti spam sau sa folosiţi caps-lock. Cine incalcă regula va primi Faction Warn. (liderului / subliderului le este permis in anumite situatii).
Nu aveţi voie sa vorbiti urat sau sa înjuraţi. Cine încalcă regula va primi amenda, respectiv Faction Warn sau uninvite (in functie de caz).
Nu aveti voie sa va certati. Cine incalca regula va primi Faction Warn sau va fi demis (în funcţie de caz).
Nu intrebati de rank-up / clear fw. Cine incalca regula va primi Faction Warn sau rank down.
Nu aveti permisiunea de a spune salut sau povesti pe [/d], cine incalca regula primeste amenda, Avertisment Vebal sau Faction Warn.
Free chat-ul este interzis pe /d. Cine încalcă regula va primi amenda + Avertisment Vebal sau Faction Warn.

Lista amenzilor, cat si pretul acestora o gasiti aici
Liderul isi rezerva dreptul de a sanctiona membrii factiunii cu Avertisment Verbal sau Faction Warn, in afara de amenzile prevazute in regulament daca fapta este mai grava.
Comportament & Limbaj

Respectati-va colegii din departamente si restul jucatorilor de pe server.
Acest departament este unul cat se poate de serios, nu toleram membri cu glume proaste, comportament neadecvat sau limbaj indecent.
Nu va certati pe [/d] sau [/r]. Acest lucru va atrage dupa sine sanctiuni grave, riscand chiar sa fiti demisi.
Neplacerile aduse unui player sau coleg precum (spam, blocaj in trafic, etc) vor fi sanctionate cu Avertisment Vebal.
Jignirile usoare aduse unui player sau unui coleg vor fi sanctionate de asemenea cu Avertisment Vebal.
Darea de mita / tentativa pentru a fi retrasa o reclamatie va fi sanctionata cu Faction Warn.
Limbajul vulgar poate fi sanctionat cu Faction Warn sau Uninvite.
Furtul vehiculului unui player / coleg va fi sanctionat cu Faction Warn.
Folosirea comenzii /call 112 aiurea, doar pentru amuzament va fi sanctionata cu faction warn.
Incalcarile grave de regulament precum (Deathmatch in masa, jigniri grave aduse colegilor, comportament indecent fata de lider/colider, etc) vor fi sanctionate cu demitere.
Nu aveti voie să va jucati cu armele din dotare. Puteți face asta numai in interiorul hq-ului, garajului / acoperis / undeva unde nu exista riscul de a lovi pe cineva. Daca atacati un jucator jucandu-va, riscati sa primiti faction warn.

Sedinte

Sedintele se tin atunci cand liderul are ceva de spus. Aproape toate problemele le rezolvam atunci cand e cazul.
Cine intarzie la sedinta dupa fix va primi faction warn.
In timpul sedintelor veti opri telefoanele si veti asculta de Lider, Sublider sau Coordonator pana cand acesta va va da voie sa vorbiti.
Daca intarziati la sedinta veti fi sanctionati cu faction Warn. Sedinta incepe la fix, nu dupa 10 minute. Cine vine dupa fix la sedinta va fi sanctionat si poate pleca de la sedinta.
Cine vorbește neintrebat la sedinte va fi sanctionat cu Faction Warn.
Sedintele se vor desfasura in fiecare saptamana, Duminica la ora 20:00.

Amenzi

Un politist poate amenda un civil pentru faruri stinse dupa ora 20:00, NOS sau nepurtare casca. Pot fi sanctionati pentru incalcarea regulilor de circulatie doar playerii care nu au wanted. Inainte de a-i corda amenda, comporti-va civilizat si explicat-i de ce a fost oprit, cine incalca aceasta regula va primi faction warn.
Dupa ce ati acordat amenda, jucatorului ii va aparea un mesaj informativ ca a primit o amenda si suma exacta pe care o are de plata, daca acesta nu stie exact cum sa plateasca amenda, ii puteti spune sa foloseasca comanda /accept ticket.
Daca jucatorul nu plateste amenda pe loc (refuza sau fuge), politistul are dreptul de a-i acorda wanted 3 „Neconformare ordin” cu drept de predare.
In cazul in care civilul nu are suficienti bani la el pentru a plati amenda, politistul are dreptul de a-i acorda wanted 3 ''Neconformare ordin''.
Daca doriti, va puteti deplasa cu jucatorul la un ATM sau Bank pentru a scoate suma necesara platirii amenzii, insa nu este obligatoriu. Daca acesta refuza, politistul are dreptul de a-i acorda wanted-ul „Neconformare ordin”. Daca jucatorul nu are destui bani nici in banca pentru a plati amenda atunci va primi wanted-ul ,,Neconformare ordin".
Amenzile se pot aduna, de exemplu pentru faruri stinse dupa ora 20:00 (50.000$) si NOS (50.000$) suspectul va fi amendat cu 100.000$, insa aveti obligatia de a-l informa ca va fi amendat pentru amebele infractiuni.
Nu aveti voie sa amendati un jucator caruia i-ati acordat wanted 3 "Neconformare Ordin".
Nu aveti voie sa amendati jucatorii aflati in Jail.
Este interzis sa acordati amenzi in apropierea unor zone folosite pentru job-uri (fisherman, puncte livrare/incarcare trucker).
Este interzis sa le acordati amenzi celor ce au exam.

* Amenzile pot fi acordate doar jucatorilor ce au level 4+:
Daca surprindeti un civil conducand cu farurile stinse dupa ora 20:00, ii puteti acorda amenda in valoare de 50.000$.
Daca surprindeti un civil conducand cu NOS, ii puteti acorda amenda in valoare de 50.000$.
Daca surprindeti un civil conducand fara casca pe cap (bicicleta, motor, scuter sau ATV), ii puteti acorda amenda in valoare de 50.000$.

Somarea jucatorilor

Nu faceti spam cand somati un jucator. Intre somatii trebuie sa existe minim 3 secunde.
Politistul este obligat ca atunci cand someaza un suspect sa se asigure ca a fost suficient de aproape incat suspectul sa-i vada somatia si suficient de specific pentru a sti ca va adresați lui.
Minimul de somatii este 3, in caz contrar veti fi sanctionati cu Faction Warn.
In cazul in care un jucator fara drept de predare este pasager iar soferul nu are wanted, se someaza soferul de minim 2 ori pentru a trage pe dreapta, altfel risca wanted 6 pentru ''complice''. Daca soferul opreste dupa minim doua somatii, i se va explica civlizat de ce a fost oprit si puteti actiona. Daca acesta nu opreste dupa minim doua somatii, puteti acorda wanted 6 ''complice'' soferului.
Procedati astfel doar daca doriti sa acordati ''complice''. Daca nu, puteti trage direct in masina. Asigurati-va ca aveti dovezi clare.
Somatiile in jail se acorda odata la 20 de secunde, intr-un interval de un minut. Dupa a treia somatie mai asteptati 20 de secunde de la acordarea acesteia sau riscati sa primi faction warn.

Job-uri

Puteti detine orice job legal. Cine este prins cu job ilegal (Car Jacker, Arms Dealer, Drugs Dealer) va fi sanctionat cu Faction Warn. Aceasta regula se aplica in cazul tuturor membrilor, indiferent de rank.
Liderul poate forta membrii la un anumit job pe o durata de timp pentru a rezolva treburile factiunii. Cine are alt job in loc de cel precizat de Lider, va fi sanctionat cu Faction Warn.
Este interzis sa aveți asupra voastra materiale si droguri, sanctiunea afereta pentru acest lucru este Faction Warn.

Reclamatii

Cand raspundeti la o reclamatie pe panel, trebuie sa aveti un limbaj decent. Daca faceti spam sau luati la misto, jigniti, injurati jucatorul care v-a raportat, veti fi grav sanctionati.
Injurii in titlul videoclipului incarcat drept dovada vor fi sanctionate cu faction warn.
Comenatrii aiurea in reclamatie vor fi sanctionate cu faction warn, este de ajuns sa postati dovada sau sa va spuneti parerea in mod civilizat.
Odata facuta o reclamtie unui jucator la factiune, liderul poate raspunde la aceasta in maxim 72 de ore, iar reclamatul poate aduce dovezi in maxim 24 de ore. Daca nu va prezentati dovezile in maxim 24 de ore veti fi sanctionati.

Alte informatii utile:
Daca suspectul nu raspunde cand este intrebat daca se preda, atunci politistul are dreptul doar sa-l omoare dupa 3 somatii.
Daca suspectul spune ca nu se preda, atunci politistul are dreptul sa-l omoare.
Daca suspectul spune ca se preda iar apoi fuge pe jos de politist, atunci politistul are dreptul sa-l omoare dupa cele 3 somatii.
Daca suspectul spune in prima faza ca nu se preda sau fuge pe jos de politist, iar mai apoi se razgandește și dorește sa se predea, politistul are dreptul sa-l omoare.
Daca suspectul spune ca nu se preda și fuge cu un vehicul, atunci politistul are dreptul sa-i dea wanted pentru Runner dupa 3 somatii.
Daca suspectul nu raspunde cand este intrebat daca se preda și fuge cu un vehicul, atunci politistul are dreptul sa-i dea wanted pentru Runner dupa 3 somatii.
Daca suspectul spune ca se preda iar apoi fuge cu un vehicul de politist, atunci politistul are dreptul sa-i dea wanted pentru Runner dupa 3 somatii.
Daca suspectul ucide un politist, atunci acesta va primi wanted cu motivul cop kill fara drept de predare.
Daca suspectul are orice wanted (1+) si ataca un politist, atunci acesta va primi wanted cu motivul cop attack fara drept de predare.
In cazul in care sunteti atacat de mai multi jucatori, acordati tuturor jucatorilor wanted 3 cop attack, deoarece in cele mai multe cazuri nu se observa cine v-a omorat si riscati sa fiti sanctionati cu faction warn.

*Suspect (in acest caz) = orice jucator cu wanted 1+.
*Daca un suspect cu drept de predare este AFK (pe ESC), politistul il poate omori fara 3 somatii indiferent de wanted-ul avut.

Masinile factiunii

Nu folositi vehiculele de politie in scopuri personale (job-uri), in caz contrar veti fi sanctionati cu Faction Warn.
Este interzis sa tunati sau sa schimbati culoarea masinii. Cine incalca aceasta regula va primi Faction Warn.


HPV1000 - Rank 1+
Police Car - Rank 1+
Police Maverick - Rank 1+
Police Ranger - Rank 2+
Police Maverick - Rank 2+
Police Infernus - Rank 3+
SecuriCar - Rank 3+
Enforcer - Rank 4+
Police Infernus - rank 5+
S.W.A.T Van - rank 5+
avatar
Rokie
Moderator
Moderator

Mesaje : 54
Data de inscriere : 08/05/2016
Localizare : Curtea de Arges

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum