Regulament Intern

In jos

Regulament Intern

Mesaj Scris de Rokie la data de Mier Iun 08, 2016 7:04 pm


Los Santos Taxi se ocupă cu transportul jucătorilor la distinaţiile dorite, în schimbul unei sume de bani.
Fare:
- 500$ ziua si noaptea .
- 0$ membriilor din Taxi Las Venturas / San Fierro .

1. Acest fare este pus pentru a evita greşelile legate de /fare .
2. Dacă puneţi alt /fare veţi fi sancţionaţi. Se pedepseşte cu o amendă de $400.000.
3. Nu aveţi voie să puneţi /fare unui coleg.

Interzis:

1. Este interzis să cereţi bacşis unui client.
2. Este interzis să jucaţi barbut ziua. Aveţi voie să jucaţi barbut doar între orele 20:00 - 07:00, daca sunteti prinsi ca jucati barbut in alt interval primiti Faction Warn.
3. Este interzis să ajuţi un Arms Dealer să facă materiale.
4. Este interzis să deţineţi droguri.
5. Este interzis să luaţi un client acceptat înainte de un coleg de-al vostru. Chiar dacă sunteti în apropiere nu aveţi voie să-l luati, din moment ce colegul vostru a dat înainte /taxi accept id. Riscaţi Faction Warn.
6. Este interzis să luati un client accepat de un membru al companiei Taxi LV/ SF. Riscaţi Faction Warn.
7. Este interzisă folosirea maşiniilor taxi în scopuri personale (rob,job,plimare, etc), aceasta se v-a pedepsi cu ameda de 300.000$.
8. Este interzis să schimbaţi culoarea taxi-urile. Culoarea taxi-urilor/sultanelor poate fi doar Albe . De asemenea, aveţi voie să schimbaţi doar jantele maşinii. Orice alt mod de tunning ( paintjob-ul, hydraulics,NOS) este pedepsit cu Faction Warn.
9. Este interzis să daţi rob în perioada de timp în care sunteţi obligaţi să luaţi comenzi. Intervalul în care nu aveţi voie să daţi rob este 16:00 - 17:00 şi 19:00 - 20:00. Doar membrii de rank 4+ au voie să dea rob şi în aceste intervale. Cine încalcă această regulă va fi sancţionat cu Faction Warn.
10. Este interzis să vorbiţi la telefon sau să daţi mesaje dacă aţi acceptat un client. Dacă e ceva urgent întrebaţi clientul dacă vă dă voie.
11. Nu suntem obligati sa va acordam rank-up la minimul de zile, cei ce vor cere rank-up sau vor intreba cand ia rank-up vor fi sanctionati cu Faction Warn.
12. Este interzis sa dati [/q] in timp ce aveti un client in masina. Cine incalca aceasta regula va fi sanctionat cu FW.
Comportament:
1. Pe chatul facţiunii trebuie să folosiţi un limbaj decent. Nu sunt permise certurile, spamul sau vorbitul despre bacsis pe /f.
2. Nu vă certaţi între voi. Riscaţi demitere . Totul se rezolva de faţă cu Liderul sau cu Sub-liderul.
3. Nu faceţi DM/DB, nu suntem o mafie. Cine este prins că încalcă această regulă, va fi demis cu 40/40 FP sau primeste FW in functie de gravitate.
4. Respectati toti membrii in special Liderul si Subliderul.
5. Folosiţi un limbaj adecvat în general.
6. Nu vă apucaţi să jigniţi pe nimeni, totul se pedepseşte, deci aveti grija ce faceti!
7. Se sanctioneaza si insultele spuse prescurtat (ex.: 'f**', 'mm'), cenzurat (ex.: dute-n ***) sau limbajul vulgar.

Comenzi:
1. Alegeţi cea mai rapidă rută, nu ocoliţi clientul, la prima abatere primiti un AV iar la a doua FW. Vrem să avem clienţi mulţumiţi.
2. Comenzile(clientii) sunt obligatorii pentru toţi membrii Los Santos Taxi. Cine nu îndeplineşte minimul de comenzi sau nu postează raportul primeşte Faction Warn sau demitere, depinde de caz.
3 .Pentru mai multe informaţii verificaţi topicul "Raport de activitate".
4. Cand sunt comenzi multe şi sunt puţini membrii online, sunteti obligati să lucraţi toţi.
5. Între orele 16:00 - 17:00 si 19:00 - 20:00 sunteti obligati sa luati comenzi! Daca sunteti AFK mai mult de 3 minute in timpul orelor obligatorii (fara /sleep), veti fi sanctionati cu Faction Warn.
6. Aveţi voie să faceţi maxim două poze consecutive cu un client.
7. Nu aveţi voie să faceţi poze la comenzile ce conţin 500$ şi să le postaţi la raportul de activitate, cine face acest lucru le vor fi şterse comenzile.
8. Cine are mai mult de 5 poze greşite/aiurea postate în raport, îi va fi anulat raportul de activitate pe săptămâna respectivă şi va fi sancţionat.

Folosirea comenzii /eject:

1. Un taximetrist are dreptul sa dea afara un client din masina [/eject] daca acesta insulta sau acuza sub orice forma.
2. Un taximetrist are dreptul să dea afară un client din maşină [/eject] dacă acesta doreşte să fie "plimbat" refuzând să specifice o locaţie exactă cand sunt alte comenzi de îndeplinit.
3. În cazul în care se urcă în maşină un alt jucător, dorind o locaţie diferită faţă de ceilalţi clienţi.

Reclamaţii:

1. Nu aveţi voie să îi faceţi plângere unui coleg pe panel, în topicul de reclamaţii. Cei ce se abat de la aceasta regula vor fi sanctionati cu Faction Warn.
2. Dacă cineva vă omoară / vă ataca fără motiv, faceţi poză(F8) şi îi faceţi plângere la facţiunea lui dacă are sau "Complaints" dacă este civil sau in "Los Santos Taxi - Lista neagră".
3. Membrii raportaţi pe panel au dreptul să posteze o singura dată situaţia dovezilor. Cine postează de mai multe ori la o plângere va primii Faction Warn. Daca vreti sa postati de mai multe ori, aveti butonul 'edit'.
4. Nu aveţi voie să faceţi plângere unui coleg din alte companii de taxi pe forum la reclamaţii, dacă aveţi o problemă cu cineva, îi daţi PM liderului facţiunii din care face parte. Cine se abate de la această regulă va fi sancţionat cu Faction Warn.
5. Dacă nu aveti reclamaţie pe panel nu aveţi drept-ul să postaţi acolo. Cine se abate de la această regulă va fi sancţionat în joc cu Faction Warn.
avatar
Rokie
Moderator
Moderator

Mesaje : 54
Data de inscriere : 08/05/2016
Localizare : Curtea de Arges

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum